Per dashurin

Do te shkruaj per dashurine
Dashuria eshte Hyjni
Ajo te ben engjell, te kthen ne Perendi
Te ben te qeshesh si nje femij
Te rremben ne kthetrat e saj
Te perplas ne flaket me djaij.

Dashuria eshte dashuri
Jane zemra qe digjen
Jane buze qe puthen, pervelohen
Jane shpirtra qe si muzgu i diellit
trazohen dhe flakerohen.

Do ti shkruaj dhe kendoj dashurise
Kendoni dhe ju, shkruani bashke me mua
Dashuria ka te njejtat ndjenja
Si per ty dhe per mua
Te dua, eshte fjale e zjarrt
Te puthesh eshte dashuri
Te dashurosh eshte cmenduri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>