Shko

Shko

Hypi trenit te harreses
dhe merr me vete,
ose lere pergjithmone ketu
jeten tende.
Ndoshta ishe i zoti
per te me bere te te dua,
ndoshta ne kapitullin tend
do te mbes pergjithmone e jotja,
ndoshta ne gjumin tim
do te jesh ti endrra ime e vetme!
Perseri, SHKO……
Mos kerko me shume se ç’meriton;
Nese kam qene e paprekshme
ti me thyve ne copa te vogla.
Nese te kam ofru mirenjohje
ti e ke shkel, e ke keqperdor.
Prandaj SHKO……
Shko, dhe mos u kthe me kurre
se ne vend te zemres sime
do gjesh nje gure …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>